Om mig

CopenhagenByMe af Thorbjørn Kühl⭐️ Billede af dygtige Thorbjørn Kühl. ⭐️

Endnu engang velkommen til mit København. Copenhagen By Me! Og tak, for pokker, fordi du kigger forbi!

I mit lille univers bliver København set ud fra en bæredygtig vinkel. Det lyder måske fint og fornemt, men det er egentlig sindssygt simpelt: lokalt design, forbrug med omtanke og sund og overvejende vegetarisk mad – herunder salte vafler i alle afskygninger. Men selvfølgelig også med masser af billeder af København og plads til at skeje ud, drikke vin, grine højlydt og fejre livet! 😉

Jeg er Community Manager for Yelp i København, og når jeg skriver om stederne i byen, linker jeg ofte til Yelp, men kun så I kan finde adresse, åbningstider mm. og læse mine anmeldelser af stederne. Mit job har ingenting med bloggen at gøre, og jeg betaler selv, når jeg er “ude at spise”. I tilfælde af annoncer eller events, vil dette være anført.

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 08.34.35

Welcome to CopenhagenByMe and thank you tremendously for dropping by!
In my small universe it’s all about sustainable lifestyle. It may sound fine and noble, but it’s actually insanely simple: local design, spending wisely, and healthy, mostly vegetarian food – including lots of healthy and glutenfree waffles. But of course with lots of pictures of Copenhagen, good wine, joy and celebration of life too! 😉

I’m Yelp‘s Community Manager, and when I write about the places in the city, I often link to Yelp. In that way you can find the address, opening hours and read my reviews of the places (or even read others’ reviews in English…)

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 08.34.35

Kontakt
Har du som virksomhed brug for at komme i kontakt med mig, er du mere end velkommen til at skrive til min mail; private.camilla@gmail.com.

Find mig desuden på: // Find me at:

Facebook
Bloglovin’
Instagram: @copenhagenbyme

8 tanker om “Om mig

 1. Camilla…. stor fan af alle dine vafler. Vaflerne er endnu et forholdsvis nyt område for mig, men har kastet mig ud i både banan-, og kernevafler og eksperimenteret med både lyserøde (rester fra juiceren med rødbede og gulerod) og grønne (med spinat). Elsker at det kan smage så godt – og være så sundt på samme tid. Godt nok bor jeg i Odense, men en fantastisk dejlig blog du har – og det giver helt sikkert nogle idéer til, hvor jeg skal ud og spise næste gang jeg er i Kbh 😀

  • Hvor er det bare dejligt at høre, Louise. Det gør mig rigtig glad! Og jeg lover dig, at der er mange flere opskrifter på vej, så hold endelig øje herinde.. Lyder lækkert med alle juiceresterne – og ja, det er fantastisk, hvad det kan ende ud i, ik? Der er en grund til, at jeg spiser vafler næsten hver dag 🙂 Er også glad for jeg kan inspirere i Odense. Skriv endelig hvis du har spørgsmål, når du kommer til Kbh!!
   Kh Camilla

   • Hej Camilla – nu tagerjeg imod din opfordring. Jeg kommer et smut til Kbh her i januar, for at besøge min søster. Jeg kan jo se, at du er glad for morgenmad/brunch ude i byen, men kan du fremhæve nogle af dem, som er specielt gode hvis jeg har en veganer søster med (hun spiser dog lidt fisk, men ikke æg og mælkeprodukter) – og et godt sushi sted, gerne hvor man kan spise meget 🙂 Min søster og jeg er to jyder, som er kendt for at spise meget 😉 OG igen tusind tak igen for mange lækre opskrifter, vaflerne er stadig et stort hit 😀

   • Hej Louise

    Tak for dit spørgsmål. Faktisk har jeg planer om at lave en oversigt over vegansk brunch på bloggen meget snart. Men i mellemtiden, kan jeg da lige dele dem med dig. Jeg kan virkelig anbefale Kaf på Birkegade, Nørrebro. Her får du en vegansk og overvejende økologisk morgentallerken til 100 kr. inklusiv kaffe. Den indeholder vegansk ost, smør, yoghurt, pølse, og derudover avokado, soltørrede tomater og – vigtigst af alt hjemmebagte boller. Super lækkert!

    Ellers kan jeg også anbefale 42 Raws (med pandekager og Sweet potato fritter) samt SimpleRaws som jeg prøvede i går. Den ligger dog i den dyre ende (175 kroner).

    Rigtig god fornøjelse 🙂

 2. Pingback: Kødfri mandag … eller kødfuld lørdag? | CopenhagenByMe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s