Give away: MOËT fra pop-up champagnebar i Københavns Lufthavn

MOET// TAK til alle der deltog. Vinderen er Trine Heide//

Vidste du, at der i øjeblikket er en pop-up champagnebar ude i Københavns Lufthavns Taxfree-afdeling? Det er selvfølgelig i anledning af nytårsaften, som lurer med knaldperler og bobler lige rundt om hjørnet. Så hvis du er så så heldig, at du skal ud og rejse til nytår (og jeg er slet ikke jaloux), kunne det jo være oplagt at smutte forbi.

Som noget nyt kan varer i Taxfree desuden nu også bestilles og hentes hjemmefra via http://www.taxfree.dk. Det tænker jeg er ret smart. Så kan man bruge mindre tid på køkultur og mere på lufthavns hyggekultur. Jeg er dog ikke selv så god til at planlægge mine køb – de sker ofte ret impulsivt, men for dem der er, er det jo genialt!

Jeg når ikke flere ture i lufthavnen i år, men turen går til l Paris og Dublin i januar, og så har jeg søreme også fået lov til at lave udlodde en lækker flaske champagne fra lufthavnens pop-up bar i dag til en af mine søde læsere. Du skal blot svare på spørgsmålet:

Hvornår skal du næste gang i Københavns Lufthavn – og hvor går turen hen? 

Det kan være en reel rejse, som er planlagt og betalt, men det kan også være ren imaginært; hvor og hvornår vil du gerne afsted næste gang.

Deltag med dit svar her i kommentarfeltet eller på bloggens Facebookside. Give away’en slutter i morgen på Juleaftensdag kl. 16.00

Glædelig boblende jul til jer alle – og held og lykke! 🙂

//Indlægget er lavet i samarbejde med Københavns Lufthavn//

MOET Champagne

23 tanker om “Give away: MOËT fra pop-up champagnebar i Københavns Lufthavn

 1. Min bedste veninde og jeg skal til New York og besøge vores skønne veninde. Vi tre har holdt sammen siden folkeskolen og er konstant i hver vores verdensdel. Men i februar er vi alle tre sammen igen og skal drikke masser af champagne, cosmo’s og nye noget lækker jazz i NY!

   • Åh for søren! Jeg har aldrig fået en notifikation om din besked – har først lige set den, da jeg gik mine beskeder igennem! Jeg går ikke udfra det stadig gælder? 😉

 2. Til Barcelona i slutningen af februar 2016. Min kæreste og jeg skal alene afsted (for første gang i 5 år), wuhhuuuu for voksentid og komprimeret kvalitetstid.

 3. Når jeg skal til England med min kæreste og besøge min svoger og hans kæreste som endelig er flyttet tættere på efter at have boet 1,5 år i Australien!

 4. Efter et halv år på dagpenge, har min kæreste endelig fået et arbejde, og jeg håber derfor, at vi får råd til drømmerejsen til New York i det nye år 🙂

 5. Jeg vil gerne til Oslo – ikke fordi der er varmt eller seværdigheder, men fordi den mestkærlige og trofaste veninde bor der. Hun er rejst til mig i København så mange gange de sidste par år, fordi det på mange måder har været den bedste løsning. Men nu er det min tur til at flyve til hende. Vi drikker altid champagne sammen når vi ses, for at gøre et kærligt venskabeligt øjeblik lidt mere specielt. Så denne flaske ville jeg dele med hende, veninder er absolut altid værd at fejre 🙂

 6. Jeg aner det endnu ikke, men jeg håber på, at tuen kan gå til Bali en gang i starten af det nye år. 🙂 Min lillebror bor pt. i Australien, og har gentagne gange været på Bali, hvilket han omtaler som “Heaven on Earth”. Jeg vil derfor vildt gerne til Bali, og så har min elskede og savnede lillebror lovet, at han vil komme og besøge mig 🙂 Glædelig lille-juleaften ❤

 7. Jeg håber på at kunne rejse efter min bachelor er gjort færdig til sommer. Men hvor turen går hen, ved jeg slet ikke endnu – jeg glæder mig bare til nye eventyr 🙂

 8. Skal på ski/nytårstur til de Italienske alper 2. juledag. Desværre er der ikke kommet sne og 5-døgnsudsigten siger sol og 2-10 graders varme!!

 9. Jeg tilbringer jul og nytår med min kæreste og hans italienske familie og lander i Danmark og Kbh i starten af det nye år. Frokost juledag, lasagne og frugtsalat i stedet for anden og brune kartofler. Det bliver anderledes, men jeg glæde mig!
  Spis lidt and og brune kartofler for mig og rigtig glædelig jul allesammen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s