En Vesterbro-frisør med girlpower…

Frisør Van Den Engh

“Jeg vil have mit eget sted”. Det kunne være en meget brugt frase i klassikeren ‘Blinkende lygter’, men det kunne også være virkelighed, og noget der kom fra en pige ved navn Neel Van Den Engh, da hun var 23 år, næsten sprit-nyuddannet frisør, men meget talentfuld og fast besluttet på, at det skulle være slut med at arbejde for andre og på tide at blive chef i egen biks.

Stedet var ikke lige til at finde, og Neel måtte besøge mange københavnske ‘til salg’-bygninger, inden hun langt om længe fandt sin darling.

I dag – godt halvanden år efter – står den der. Darlingen er blevet til en biks på Vesterbrogade 145 ved navn ‘Van Den Engh’, og den stråler! Lokalet, som var en gammel skrædderforretning, der havde ligget der i 22 år, inden Neel fik sat gang i den store renovering, er cool og anderledes med en rundkreds af spejle over et kæmpe og meget solidt egetræsbord i midten, og en stor fjer med logo på væggen. Det er råt, fint og enkelt! Og det passer godt til Neel, som er en frisør med holdning.

Van Den EnghFrisør Van Den EnghFrisør Van Den Engh

Da jeg for to uger siden blev inviteret til en hår-treat hos denne “Van Den Engh” og Vesterbro, tøvede jeg ikke med at sige ja, da jeg allerede havde hørt godt om Neel hos venner og bekendte. Og det var bestemt ikke falsk alarm. Hun er meget omhyggelig og lytter til ens ønsker, så frisør og kunde ligesom er på bølgelængde… og så er hun fokuseret på håret og resultatet, og det kan jo betale sig. Mit hår blev for eksempel præcist, som jeg havde tænkt mig. Det er altså ikke altid, det sker 🙂

Frisør Van Den Engh

Holdningen kommer også frem i produkterne herinde, som alle er uden parfume og parabener, men med naturlig aroma.. og også på produktkontoen har Neel planer om at gøre noget nyt og udvikle sit eget produkt.

Det er helt sikkert ikke kun en god frisør, men også energi, drive og nytænkning, man finder herinde. Det er da en meget god deal?! Så hurra for at tage springet. For Vesterbro. For girlpower.

Læs mere om salonen Van Den Engh her

Frisør Van Den Engh

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s