Min favorit: Når huden skal forårs-forkæles i København…

Face Up SkincareFace Up SkincareJeg synes en ordentlig omgang ansigtsbehandling er den mest blærede luksusinvestering i krop, pleje og velfærd-kategorien.

Den der følelse af at ansigtet bliver renset, fugtet og masseret og bagefter ændret tilstand af huden som værende helt blød og ren på 1 time… Det er altså bare ikke det samme resultat, man får ud af det derhjemme – lige meget hvor mange rensesvampe, skrubbecremer, lækre mudder-, avokado-, og jordbær/honningmasker og andre præparater man liner op på sit smalle jeg-tager-bad-på-toilettet-badeværelse.

Jeg havde besøgt et par hudplejeklinikker i byen, inden jeg helt tilfældigt og meget pladask faldt over Face Up Skincare på Kompagnistrædet. Et hyggeligt lille og meget diskret sted, som hvisker kvalitet og ordentlighed.

Jeg mødte hurtigt den dygtige indehaver Alina, som er perfektionist til fingerspidserne (bogstaveligt talt) og meget sød og behagelig. Jeg ved ikke, hvordan I har det med de der samtaler ved frisører og andre velfærdssteder. Om I tænker, at de godt indimellem kan virke bare lidt ligegyldige? Fordi dem der behandler én måske er ligeglad, eller måske fordi man selv er ligeglad. Anyway … sådan er det ikke med Alina. Hun lytter, husker forbløffende godt og virker oprigtig interesseret. Taler ikke for lidt – og ikke for meget… og vigtigst af alt så har hun 100% fokus på sit arbejde.

Face Up SkincareFace Up SkincareSådan en ansigtsbehandling hos Face Up foregår i grove træk med damp, udrensning, ansigtsmassage og maske med produkter fra bl.a. Dermologica og PH Formula – afhængig af hudtype. Samtidig hviler kroppen sig gevaldigt under tæppet til afstressende stille musik. Når behandlingen er slut, får man en lille forfriskning, og så man altså lige tvinge benene væk fra denne lille rolige oase og ud i menneskemylderet. Især om vinteren er det noget af en kontrast at træde ud i kulde og regn.

Men men… nu her hvor foråret lyser på os, er det jo ingen sag at hoppe afsted med fin ren hud som minde – og en flot Kompagnistræde under fødderne. Halleluja!

Læs mere om Face Up Skincare og deres forskellige behandlinger her.

Face Up SkincareFace Up Skincare

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s